Noutatile anului in domeniul imbracamintei de lucru si protectie

Echipamente premiate realizate in urma cercetarilor celor mai recente, a tendintelor, materialelor, realizarilor revoluționare.

Seria de echipamente, haine de lucru, Portwest PW3 reprezinta stilul sport, functionalitatea si confortul sporit. Folosind materiale premium, salopetele, jachetele ofera flexibilitate pentru diferite industrii si utilizatori finali, fiind de asemenea la un foarte bun raport calitate pret.

Ezee Zip ™ este o tehnologie noua, extrem de inovatoare disponibila exclusiv la geci si jachete Portwest. Acesta aduce pe piata prima inovatie majora in tehnologia de fixare cu fermoar timp de un secol. Ideal pentru utilizatorii stangaci sau dreptaci, Ezee Zip este usor de manevrat si fixat. Folosind componentele si ingineria de cea mai buna calitate, Ezee Zip garanteaza ca nu vor mai exista fermoare rupte. Din aceasta categorie sunt jachetele: PW371, T402, T400, T500, PW370, T603, T620

Finisaj extrem de rezistent la apa, respinge apa de la suprafata materialului. Se utilizeaza la imbracamintea de lucru reflectorizanta sau cea folosita preponderent in medii exterioare.

Jachete ce folosesc aceasta tehnologie: PW371, T402, T400

Banda reflectorizanta HiVisTex ™ Pro ofera o excelentaa libertate de miscare datorita constructiei sale segmentate. Usoara si flexibila, aceasta banda de inalta performanta aplicata la caldura are mii de margele de sticla pe centimetru patrat, care functioneaza ca mii de oglinzi mici reflectand lumina inapoi spre sursa sa.

Cateva exemple de imbracaminte ce folosesc aceasta tehnologie: PW371, T402, T400, T500, PW340, T501, PW370, T184, T180, T185, T181


Comentarii