Masca de protectie cu filtre - Alegere

Mastile de protectie - algerea corecta masca

Ce sa alegem ? Semimasca sau masca integrala, masca de unica folosinta sau reutilizabila ?

In fiecare an suntem expusi la diferite conditii de lucru de temperatura de clima. Uneori in interior alteori in exterior, in productie, industrie, constructii sau servicii iar o mare parte din activitati se desfasoara in agricultura, pomicultura, cresterea animalelor.

Protectia respiratorie impotriva substantelor toxice, a prafului, gazelor este obligatorie pentru a preveni urmarile nedorite printre care bolile cailor respiratorii, boli ale pielii, boli neuro-vegetative, oftalmologice etc

Ce recomandam pentru domeniul agricol:

Masca praf si vapori de utilizare limitata este cel mai rapid mod de protectie si oricand la indemana.
Nivelele de protectie sunt de la poluare vapori cu toxicitate redusa pana la protectie subtante acide cu concentratie de 50X.
Tineti cont : Cel mai important de stiut ce subtante toxice aveti pentru a gasi masca potrivita. Daca nu puteti afla, trebuie sa algeti protectie maxima !

In agricultura sunt printre cele mai variate subtante active astfel este NECESAR sa acoperiti un spectru cat mai larg cu FFP3 Modele LINK AICI

Selectati masti in ordinea preturilor LINK AICI

Masca cu protectie foarte buna pentru vapori LINK AICI

Masca de protectie partiala (semimasca) cu filtre
Este o solutie ideala pentru utilizatori profesionali. Masca se compune din partea principala ce acopera gura si nasul care de obicei este fara filtre, la care se aduga filtrele necesare si ochelarii potriviti. Cele profesionale sunt realizate din materiale usoare si flexibile. Avem gama cu 1 supapa de expiratie, pe unde iese aerul si 1 sau 2 supape de inspiratie, dupa caz. Aceste supape de inspiratie sunt conectate la filtrele de protectie care sunt de fapt partea activa a unei masti. Filtrele determina cat de bine protejeaza masca.
In cazul mastilor de fata cu filtre schimbabile se pot selecta dintr-o varietate mare filtre de praf sau vapori gaze sau combinate (vapori si praf).
AICI LINK - masca fara filtre (se achizitioneaza separat)
AICI LINK - masca set cu filtre de maxima protectie folosite in majoritatea domeniilor unde sunt vapori organici anorganici
Informatii despre grupele de protectie puteti Vizualiza AICI si AICI

In agricultura daca dorim sa acoperim spectrul de subtante chimice si nu putem identifica dupa compozitia chimica , atunci folosim seriile 3M6055 3M6057 3M6059

Pentru oferta personalizata puteti sa ne scrieti pe mail LINK AICI

Masca de protectie integrala
- ca si descriere generala aceasta grupa se comporta ca si grupa anterioara doar ca masca si filtrele au particularitatile mecanice astfel ca nu se pot adapta filtre de la una la alta decat in cazul produselor 3M6800 Click Aici.

Comentarii