Pe tricouri si sepci baseball am realizat broderii foarte diverse

   In perioada de primavara a anului 2022 am realizat o serie de lucarari de personalizare pentru firme printre care logourile cele mai utilizate au fost cele din imaginile de mai jos. In general o broderie nu prezinta nici o dificultate daca logo-ul este vectorial sau se poate usor transforma dintr-un pdf de rezoluti mare. 

   Cele mai frecvente aplicari se fac pe tricouri in partea stanga pe piept dar de asemenea unele sigle se preteaza pe maneca. Aceleasi marimi se pot realiza pe salopete, jachete sau saapca baseball. 

   Pentru imprimarea unei sepci baseball trebuie tinut cont de numarul de panouri ale acestora care poate fi 5 sau 6, astfel ca pe o sapca cu 5 panouri broderia se va realiza frontal iar pe una cu 6 panouri se va realiza in fata/lateral

   Costurile unei broderii sunt foarte variabile, insa putem preciza ca un model ca AmSpec din imaginea alaturata poate fi facut fata umplere sa cu umplere. Fara umplere costul este extrem de rezonabil, chiar sub 6 lei. La o sigla de tipul AgroSzasz avem o densitate mare de impunsaturi si o suprafata mare de lucru astfel pretul se poate dubla.

   Va recomandam sa ne trimiteti o cerere de oferta cu imbracamintea selectata de dvs. si logo-ul/sigla ce urmeaza sa fie aplicat pentru a pregati oferta personalizata.

Comentarii

V
Vancea Adi
17 feb.
Bună seara as dori și eu o îmbrăcăminte de lucru cu numele firmei mele se poate
T
Topprotectie.ro
18 feb.
Buna ziua, imbracamintea se poate personaliza incepand cu 10 buc /model de produs