Solutii potrivite pentru salopete personalizate

Printre provocarile noastre cele mai mari este personalizarea salopetelor, tricourilor sau a altor articole de imbracaminte de lucru. Am ales sa facem parteneriate cu mai multe ateliere specializate in imprimare pentru ca, consideram ca personalul unei firme cu experienta care face 8 ore pe zi aceasta munca, este mai in masura sa stapaneasca detaliile necesare bunei finalizari ale unei lucrari. In mare parte reusim sa satisfacem cerintele clientilor insa exista si zile mai grele :) din pacate, cand un material absoarbe prea tare vopseua si din alb devine gri, sau dimensiunile cerute nu se pot realiza din cauza lipsei de spatiu de pe o salopeta.

Consideram ca cel mai corect este ca la inceputul lucrarii sa primim toate detaliile dorite de client, sa stabilim tehnica preferata, dupa care detaliile sunt analizate impreuna cu specialistul in imprimare. Desigur o lucrare simpla este cea in care nu se impun cu strictete dimensiuni si forme de personalizare astfel putem opta pentru cea mai sigura. Avem si clienti care lasa totul pe mana noastra si ne spun: faceti ca sa iasa cel mai bine.

In aceasta perioada de concedii, ultima lucrare din luna august a fost cu Hexol cu care am realizat setul salopete cu pieptar si jacheta.

Comentarii