Prezentarea imbracamintelor de lucru moderne

Diferentele intre imbracamintele de lucru si cele de strada sunt din ce in ce mai putin vizibile. Solicitarile pentru imbracamintele de lucru moderne este in continua crestere.

Pe langa functionalitate, aspectele estetice au un rol tot mai important la alegerea imbracamintelor de lucru. De aceea Portwest vine mereu cu noi dezvoltari, care corespund cerintelor actuale ale clientilor. Materialele noi si elastice asigura mai mult confort si libertate de miscare, iar impreuna cu design-urile moderne formeaza o gama de imbracaminte de lucru corespunzatoare si pentru purtare in timpul liber, dar in acelasi timp datorita insertiilor de Cordura, cum ar fi cele de la genunchi, hainele de lucru sunt robuste.


Mai jos va prezentam cele mai noi game de imbracaminte de lucru moderne:

KX3 - ACTIVE STREET WORKWEAR

Portwest KX3 este o linie de imbracaminte trend-led care combina calitatea cu standardele ridicate si materialele tehnice. Caracteristicile cheie ale acestei colectii includ rezistenta la abraziune, administrarea umiditatii si caracteristicile stretch pentru sustinerea agilitatii si a miscarilor fara efort. Toata imbracamintea din gama KX3 a fost creata ca modelele sa fie compatibile intre ele pentru a permite stratificarea personalizata. O solutie perfecta pentru imbracamintea de lucru moderna

Vizualizati aceasta gama in magazin online: https://www.topprotectie.ro/catalog/kx3-650321

DX4 – DYNAMIC STRETCH 4X

Cea mai dinamică colecție de îmbrăcăminte de lucru de până acum. Această colecție contemporană combină toate aspectele tehnice, caracteristici necesare îmbrăcămintei de lucru moderne, cu multe inovații inteligente, pentru ca purtătorul a atinge funcționalitate și stil maxim.
Colecția DX4 combină țesături elastice de înaltă performanță cu panouri Oxford robuste pentru a oferi o ușurință de neegalat de mişcare şi flexibilitate supremă. Ceea ce definește această colecție sunt modelele de ultimă oră care permit o trecere completă de la muncă la activitatea de agrement.

Vizualizati aceasta gama in magazin online: https://www.topprotectie.ro/catalog/dx4-650323

WX3 – TECHNICAL STRETCH WORKWEAR

Îmbrăcămintea de lucru tehnică elastică WX3™ echilibrează confortul, versatilitatea si estetica. Produsele sunt concepute la cel mai înalt nivel de standarde și oferă o soluție pentru activitatea și munca de zi cu zi.
Construit cu țesături de ultimă generație, oferind rezistență superioară la abraziune și confort excepțional toată ziua. Soluțiile ingenioase de design pentru sisteme de prindere și buzunare oferă o potrivire de neegalat și securitate.

Vizualizati aceasta gama in magazin online: https://www.topprotectie.ro/catalog/wx3-650325

PW3 – PERFORMANCE WORKWEAR

Îmbrăcămintea de lucru contemporană îmbină sportul și tendințele stilului de viață cu funcționalitate, o potrivire modernă și un confort îmbunătățit.
Folosind țesături si produse premium îmbrăcămintele sunt proiectate pentru flexibilitate într-o gamă variată de utilizări finale din industrie și comerț și oferă o valoare excepțională.

Vizualizati aceasta gama in magazin online: https://www.topprotectie.ro/catalog/pw3-650324

PW2 - VERSATILE CORPORATE WORKWEAR

Este cea mai recentă evoluție a îmbrăcămintei de lucru de la Portwest. Aceasta colecție versatila
a fost special concepută pentru a permite personalizarea cu marca proprie.
Siglele corporative pot fi aplicate pe panourile mari din zonele cheie de vizibilitate, sporind identitatea mărcii. Designul în două tonuri vine într-o varietate de culori, iar stilurile subțiri pot fi amestecate și asortate pentru a face uniforme din cap până în picioare. Toate produsele au fost produse folosind ornamente din plastic fără metal care sunt ascunse pentru a se asigura că hainele sunt anti-zgâriere și confortabile de purtat.

Vizualizati aceasta gama in magazin online: https://www.topprotectie.ro/catalog/pw-corporate-650335


Aceste modele noi sunt extrem de atractive pentru lucratorul modern, deoarece datorita stilurilor moderne si sportive usureaza trecerea de la imbracamintea de lucru la cea pentru timpul liber.


Comentarii