OFERTA - Bocanci protectie inalti AirBox ventilatie Geox

Diadora Utility
429,90 RON (TVA inclus) 599,50 RON
361,26 RON (fara TVA)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Diadora Utility
Cod produs - SKU 176223

Descriere

Oferta Marimea 44 - recomandat pentru cei ce poarte 43 + soseta de iarna groase sau 44 picior normal (nu lat)

Bocanci protectie inalti AirBox ventilatie Geox

Încălțăminte de protectie si siguranta S3 cu calapod larg

Din piele de antilopă, hidrofugă și respirabilă, cu sistem de respirație net de Geox pe lateral.

Puntea de aluminiu 200J.

Dimensiune pantof 11.

Talpa K SOLE si interior căptușeală din nylon rezistentă la abraziune și ultra-respirabilă, branț detașabil și respirabil cu carboni activi.

Marimi 35-48

Descriere ENG

S3 mid-cut safety shoe in suede leather, water-repellent and breathable with Net Breathing System by Geox on sides. 200J aluminium toe cap. Shoe size 11. K SOLE, Nylon abrasion-resistant and ultra-breathable lining, removable and breathable insole with activated carbons.

TEHNOLOGIE

SISTEM DE RESPIRARE NET DE GEOX - AIRBOX
DIADORA își extinde gama de produse NET BREATHING SYSTEM (licențiată de GEOX), introducând propria sa tehnologie brevetată. Această linie exclusivă, dezvoltată în laboratoarele de cercetare Diadora, reprezintă excelență în domeniul inovației și designului. Acești pantofi lasă piciorul liber să respire, oferind confort maxim în orice situație. Poziția laterală inovatoare a orificiilor de ventilație din noua construcție Airbox asigură o respirabilitate de neegalat. Membrana specială GEOX Diadora a fost acum îmbunătățită și cu adăugarea de găuri de-a lungul părților laterale, asigurând o respirabilitate maximă pentru picior, rămânând în armonie perfectă cu elementele de protecție care alcătuiesc pantoful. Cercetările au confirmat că această membrană - care prezintă găuri mici sau „micropori” mai mici decât o picătură de apă, dar mai mare decât o moleculă de vapori de apă - împiedică pătrunderea apei în pantof, asigurându-se totodată că piciorul rămâne uscat.

Modele cu aceeasi tehnologie:

https://www.topprotectie.ro/catalog?q=airbox

  Detalii

  SKU
  176223
  Nivel Protectie
  S3

  Produse similare

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review