y

  Top Protectie ®️ - Marca Inregistrata.    

 Azi, atat la locul de munca cat si in timpul liber putem sa avem o zi mai placuta, mai utila si mai sigura. 

Ghidati de misiunea noastra de a oferi Echipamente de protectie confortabile la cel mai inalt nivel, dorim sa aducem in viata clientilor nostri satisfactia unei zile cat mai placute, mai sigure si mai eficiente. Top Protectie prin parteneriatele cu producatorii de prestigiu asigura informarea corecta asupra calitatii si tehnologiei din domeniul Echipamentelor de protectie, astfel ca alegerea dumneavoastra sa fie una pe termen lung iar durabilitatea si designul articolelor sa depaseasca asteptarile dvs.

Produsele noastre pot salva vieti.

                                ---------------------------------------------   

   Principiu :

Protectia individuala ca semn al evolutiei societatii in paralel cu dezvoltarea tehnologica, este o prioritate pe care o consideram esentiala atat in a folosi sistemele potrivite in educarea personalului dar si in educarea tineretului inainte de a intra pe piata muncii. La fel de important este ca protectia individuala sa fie constientizata si implementarea cu atentie si pe intelesul tuturor.

Una din preocuparile noastre principale este sa transmitem prin portalurile noastre, prin solutiile si produsele propuse, informatia adecvata fiecarui domeniu de activitate si fiecarei persoane in parte, astfel ca alegerea echipamentului individual de protectie sa fie un proces serios si elaborat nu o alegere intamplatoare.

   Activitate:

Importul si distributia echipamentelor, imbracamintei si incaltamintei de protectie de calitate superioara a caror provenienta sunt tari Europene, Franta, Anglia, Germania, Italia, Polonia, Cehia, Ungaria, tari din Asia si produse fabricate in Romania formeaza o paleta larga si colorata de produse. Mentionam grupele de interes major ca fiind echipamente de protectie a muncii certificate dupa standardele in vigoare, manusi de protectie speciale si universale, incaltaminte de protectie usoara si incaltaminte rezistenta chiar si pentru conditii extreme, salopete de lucru pt activitati multiple dar si salopete de protectia muncii in conditii de temperaturi la limita, sau expuneri la riscuri de caldura, foc, acizi; masti de protectie respiratorie de unica folosinta si protectie respiratorie de durata pentru diferite industrii, protectia ochilor, a capului si alte echipamente.

   Parteneriat:

   Ca urmare a experientei dobandite in peste 15 ani de activitate si a rezultatelor pozitive, an de an largim portofoliul prin parteneriate durabile atat cu furnizorii cat si cu clientii nostri si credem ca in anumite segmente am reusit sa devenim o referinta in Romania cand este vorba de produse de Top. Ne recomanda si colaborarile pe plan national cu utilizatori ce apreciaza stabilitatea produselor de calitate oferite de noi. Putem fi si partenerul dumneavoastra principal in furnizarea EIP, un argument in plus fiind statutul de importator ai unor producatori de renume ale caror calitate si expertiza dorim sa le transferam clientilor nostri.

   Focalizare:

   Gama de produse pentru protectia individuala fiind foarte vasta am selectat pentru dumneavoastra EIP adaptate pietei din Romania iar in cazul preferintelor in perpetua schimbare furnizam produse la comanda, astfe ca dorim sa cunoastem nevoile dumneavoastra sau a firmei pe care o reprezentati pentru a va furniza produsul cu calitatea optima pentru ca activitatea ce o desfasurati sa decurga in cel mai bun confort, cea mai buna siguranta si la cel mai bun cost.

    In calitate de importator recomandam cu caldura principalele marci partenere:

Heckel - producator din Franta, a inceput fabricarea de incaltaminte de protectie cu peste 40 de ani in urma si s-a concentrat pe un singur lucru esential, bocancii trebuie sa reziste cat mai mult in conditii de exploatare industriala. In ultimii ani s-a largit gama confortabila si usoara dar si All Terrain pentru activitati multiple.

Coverguard -  producator din Franta cu istoric de peste 50 de ani in productie si comert, cu gama completa de imbracaminte, incaltaminte si echipamente de protectie, fiind un furnizor de calitate superioara ce acopera toate nivelele de EIP: masti si protectie respiratorie, ochelari de protectie, manusi, antifoane de protectie, salopete de lucru,geci reflectorizante, imbracaminte protectie frig, bocanci de protectie.

UVEX -  Cea mai populara marca germana specializata pe marii producatori cu produse superioare pentru protectia ochilor, respiratiei, picioarelor, incaltaminte, imbracaminte, manusi, astfel ca prdusele fac fata la cerintele pietei profesionale din Germania.

Portwest - cu experienta de peste 100 de ani pe piata locala din Irlanda si Marea Britanie, a devenit firma internationala cu cea mai mare crestere la nivel european; ne-am angajat din anul 2016 sa importam produsele reprezentative ale acestei companii si credem in filozofia de piata Portwest. Cele mai populare sunt gecile reflectorizante si cele impermeabile.

3M Safety -  companie ce se impune pe piata E.I.P. cu mastile de protectie 3M seria 6000, semimastile FFP1, FFP2, FFP3, cu combinezoanele de unica folosinta utilizate atat in conditii de protectie minima cat si in medii acide si periculoase si alte modele foarte cautate atat in domeniul medical cat si industrie, constructii.

Active Safety si Topp sunt selectii realizate de noi pe baza popularitatii si satisfactiei clientilor, ce contin articole de serie testate si confirmate prin vanzarea a mii de bucati.

Utility Diadora - este una dintre cele mai importante mărci de încălțăminte si imbracaminte de sport Italiene, care a reinventat incaltamintea in ultimii 10 ani, adaptand experienta la incaltamintea de protectie. Caracteristicile inovatoare au jachetele respirabile cu sistem GEOX, incaltamintea de protectie cu Net Breathing System, Mass Damper, tesatura Matrix, talpa D-light.

Alte marci cu reputatie din care furnizam diferite articole sunt: Dunlop, Giasco, Gildan, Adler, Malfini, Mascot, Magma, Plum, MSA, Deltaplus, Tyvek, DuPont, Panda, Cerva, Ansell, Camp, Lanex, Petzl, Camp, Kong, Showa, Zekler, Gorillasafety, CXS, Puma, Drager, SIR, Exena, Dike, Siggi si altele

    Mare parte a produselor noastre uzuale le veti putea achizitiona in magazinul online de echipamente de protectie, in cadrul unor discount-uri sustinute luna de luna. Ne exprimam increderea ca veti fi multumit ca si client TopProtectie.

   Va asteptam sa reveniti pentru a urmari noutatile pe parcursul sezoanelor; magazinul nostru online se reinoieste saptamana de saptamana. Pentru intrebari asteptam sa ne contactati.

          Cu stima,

                   echipa TopProtectie

                               

                                               

                    -----------------------------------------------------------------------------------------------------

 Infiintata in 2003, firma Transparent SRL este importator si distribuitor de Echipamente de protectie profesionale, imbracaminte, salopete de lucru, bocanci de protectie in Romania.

Contacte telefonice:

Informatii livrare

Eniko Nagy:+40720031351

Informatii recomandari

Monica Surdu: +40772045043

Departament vanzari nationale

Marius Szabo:+40744771551

topprotectie@gmail.com

office@topprotectie.ro

Magazin - Showroom produse

Bihor, Oradea, Str. Lapusului 33

Orar magazin: 08.30 - 16.30

Depozit

Bihor, Cetariu 210

Romania

RO15929805

Parteneri suport

Adezivi Romania https://www.adeziviromania.ro/

Coverguard     http://www.coverguard.ro/

Urmariti cateva din prezentarile noastre video: https://www.youtube.com/channel/UC1rGYOcD4m0-g77mxymBQhA/videos

Mai multe video recomandate AICI:

Incaltaminte de protectie   Bocanci Heckel Securite 

Salopete de lucru WX3   Jachete lucru-Outdoor KX3     Imbracaminte de protectie   Geci de iarna

Protectie Uvex

Manusi de protectie

Echipamente de protectie