Echipamente de protecție a muncii - Sibiu

Magazinul TopProtectie este specializat în distribuția și comercializarea de echipamente de cea mai bună calitate pentru protecția muncii. Oferta completă a magazinului online include peste 2500 de articole de top pentru o protecție completă, de la salopete și pantaloni de lucru, până la bocanci, măști sau căști de protecție. Produsele aflate în stoc pot fi livrate rapid și ajunge în Sibiu în cel mai scurt timp posibil.

Ghidati de misiunea noastră de a oferi echipamente de protectie confortabile la cel mai inalt nivel de calitate, dorim să aducem în viața clienților noștri satisfacția unei zile cat mai plăcute, mai sigure și mai eficiente. Top Protectie, prin parteneriatele cu producatori de prestigiu din domeniu, asigură informarea corectă asupra calității și tehnologiei din spectrul echipamentelor de protectie, astfel că alegerea dumneavoastra sa fie una pe termen lung, iar durabilitatea și designul articolelor cumpărate să depășească asteptările dumneavoastră.

Principalii clienţi ai magazinului nostru online sunt firme care activează în diverse domenii de activitate care necesită echipamente de lucru cu un anumit grad de protecţie pentru personal. Produsele pot fi achizițioante însă și de persoane fizice care aleg să îți protejeze integritatea fizică în cadrul diverselor activități întreprinse, prin utilizarea unor echipamente de protecție specializate.

Oferta completă de echipamente de protecție poate fi vizualizată accesând link-ul de mai jos.

Vezi toate echipamentele de protectie

Comenzile online pot fi realizate în siguranță, fiind disponibile în acest moment două modalități de plată - transfer bancar și plata ramburs. Produsele comandate vor fi livrate în Sibiu în cel mai scurt timp posibil și în condiții de siguranță, prin curierat rapid sau Poșta română.