Parteneriat

   La nivel mondial se pune tot mai mare accent pe sloganul "Zero accidente" mesaj ce este utilizat inclusiv cand e vorba de cei mai buni angajatori. Cand politica reducerii accidentelor la locul de munca este printre prioritatile unei firme, aceasta poate atrage forta de munca prin atitudinea de orientare catre angajat si sanatatea acestuia.

   Dupa cum se poate sti, riscul cel mai crescut este in constructii unde injuriile minore de taiere si lovire sunt la ordinea zilei. Statistic vorbind, acolo unde frecventa riscurilor minore este mare, creste si riscul celor majore chiar si al decesului.

   Industria are ramuri foarte diferite unde se folosesc produse mai avansate tehnic astfel ne putem proteja si in conditii de foc, scantei, radiatii, substante toxice sau acide.

   Ca furnizor de produse si solutii profesionale pentru constructii si industrie,Top-Protectie  asigura un parteneriat predictibil prin oferirea echipamentelor de protectie cele mai avansate.

   Prin parteneriatul cu Adezivi Romania asiguram mentenanta industriala si consumabile: adezivi industriali, abrazive, solutii de curatat, pardoseli.

  Pentru alte parteneriate contactati-ne: topprotectie@gmail.com