La nivel mondial se pune tot mai mare accent pe sloganul "Zero accidente" mesaj ce este utilizat inclusiv cand e vorba de cei mai buni angajatori. Cand politica reducerii accidentelor la locul de munca este printre prioritatile unei firme, aceasta poate atrage forta de munca prin atitudinea de orientare catre angajat si sanatatea acestuia.

   Dupa cum se poate sti, riscul cel mai crescut este in constructii unde injuriile minore de taiere si lovire sunt la ordinea zilei. Statistic vorbind, acolo unde frecventa riscurilor minore este mare, creste si riscul celor majore chiar si al decesului.

   Industria are ramuri foarte diferite unde se folosesc produse mai avansate tehnic astfel ne putem proteja si in conditii de foc, scantei, radiatii, substante toxice sau acide.

                                                 

   Colaborati cu noi pentru ca propunem produse si solutii profesionale experimentate si testate de-a lungul timpului, astfel ca echipa Top-Protectie prin cunostintele dobandite asigura un parteneriat predictibil in furnizarea echipamentelor de protectie cele mai avansate.

   Un plus de avantaj reprezinta departamentul Adezivi-Romania prin care asiguram mentenanta industriala si consumabile: adezivi industriali, adezivi contructii, abrazive, solutii de curatat, pardoseli.

  Pentru a incepe colaborareaa cu noi va rugam sa ne scrieti pe: topprotectie@gmail.com , contact@topprotectie.ro