Firma Topprotecție are în vedere prezentarea în Oradea a 2 brevete de invenție ale încălțămintei de protecție, reprezentând o combinație de succes între 3 mărci internaționale de top în domeniu: Uvex, 3M și Gore-Tex.

Prezentarea personalizată se poate realiza de către specialiștii firmei noastre la sediul dumneavoastră în urma înscrierii și a unei discuții prealabile.
Si în acest an am adus in prim plan tehnologiile cele mai recente, iar in perioada urmatoare de primăvară, reprezentantul tehnic va face o sinteza a informatiilor folositoare privind 3 producători europeni de incaltaminte de protectie cu urmatoarele avantaje/inovatii:

  1. Interior si talpa cu evacuarea transpiratiei AIRBOX
  2. Talpa tripla densitate brevetata 3RUN si 3CROSS
  3. Membrana Gore-Tex + captuseala 3M Thinsulate pentru iarna


În urma înscrierii dvs. prin formularul de mai jos, vom stabili care este interesul dvs. direct și vom planifica ora potrivită pentru realizarea unei prezentări ale produselor.


Formular de contact pentru prezentarea personalizatăCine suntem?

Magazinul TopProtectie este specializat în distribuția și comercializarea de echipamente de cea mai bună calitate pentru protecția muncii. Oferta completă a magazinului online include peste 2500 de articole de top pentru o protecție completă, de la salopete și pantaloni de lucru, până la bocanci, mănuși de protecție sau îmbracaminte reflectorizanta. Produsele aflate în stoc pot fi livrate rapid și ajunge la dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.