Personalizare salopete de lucru

Asiguram personalizare pentru imbracaminte de lucru, salopete de lucru si jachete, dar si alte articole de tipul veste, geci, jachete pot fi imprimate cu logo firma.
Tehnica cea mai frecvent folosita este serigrafia cand se realizeaza peste 20 piese de imbracaminte.

Printre ultimele imbracaminte pregatite sunt gecile de iarna reflectorizante care se recomanda a fi personalizate prin serigrafie insa in urma experientei, materialele striate se preteaza si pentru termotransfer. Nu recomandam broderia fiindca materialul impermeabil se strapunge. 

Frmele care s-au bazat pe noi in ultimele saptamani atat privind calitatea imbracamintei de lucru cat si livrarea la timp a salopetelor, gecilor, tricourilor personalizate.


Cum functioneaza ?

In urma comenzilor de-a lungul anilor, am convenit ca exsita o comanda minima de 10 bucati de articole ce pot fi preluate ca si comanda de personalizare sau 10 proceduri. In cazul tricourilor, jachetelor, gecilor daca imprimarea se face pe fata si pe spate atunci este nevoie de minim 5 articole.

Ca prim pas beneficiarul alege si comanda imbracamintea necesara. Apoi se stabileste ce anume va fi imprimat, logo, text, poza sau combinat. Trebuie specificat daca este o dorinta de marime exacta, de asemenea se stabileste in cate culori va fi ralizata personalizarea. Numarul de culori conteaza mai ales in cazul serigrafiei unde fiecare culoare este o procedura sau o manopera.

Costul/pretul se calculeaza tinand cont de toate detaliile de mai sus iar realizarea lucrarii se efectueaza in 1-3 zile in functie de cantitatea de articole, complexitatea lucrarii si binenteles tinand cont de alte lucrari in curs e desfasurare.

Comentarii

Articole similare